Over Gegidste wandeling in Louise-Marie

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 01 jun

    Daguitstap Frans-Vlaanderen

    Gravelines (Grevelingen), Bourbourg  (Broekburg) en Bergues (Sint-Winnoksbergen)
Toon alle activiteiten
28 apr

Gegidste wandeling in Louise-Marie

o.l.v Danny De Looze

zondag 28 april 2024 van 13:15 uur tot 16:30 uur
Wedden dat iedereen die vorig jaar deelnam aan de Geutelingenwandeling o.l.v. Danny De Looze, er dit jaar opnieuw bij zal willen zijn!
Danny
Wat mag u verwachten?
Louise-Marie... een dorp dat er eigenlijk geen is... aan de voet van het Muziekbos, waar kabouters, feeën, weerwolven, heksen en geuzen schuil hielden. De "Vlaamse Ardennen" zijn hier zelfs geboren!
En als de natuur wat meezit staan de "blauwe kousjes" in volle bloei (maar dat heeft uw gids niet in de hand).
We maken een wandeling van een 6-tal kilometer - de Muziekberg op en af en leren Louise kennen met onbekende weetjes en plekjes...
Louise Marie
Afspraken:
We verzamelen op zondag 28 april om 13.15 uur in de Louise Mariestraat N454 (rechtover nr 19) in Maarkedal in de buurt van de kerk.
Voorzie zeker schoeisel dat bestand is tegen een goede streep modder.
Einduur voorzien omstreeks 16.30 uur
Deelnameprijs is 12 euro.
Inschrijven kan via storting op rekening Davidsfonds Anzegem BE 15 7360 2556 5830 met vermelding áş„andeling Louise-Marie.


 

Prijzen

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Geschiedenis & ErfgoedOntspanning & Ontmoeten1 sessieActiviteitLokaalWandeling met gidswandelingCultuurregio Zuid-West-Vlaanderen